VeloUP! ™

Het VeloUP! ™ Smart Drive-systeem is onafhankelijk ontwikkeld door Tsinova. Door het gebruik van een eigen drievoudig multi-sensorsysteem, berekent het systeem in milliseconden de parameters van koppelwaarde, trapfrequentie en snelheid. Het systeem “Begrijpt” de intenties van de rijder en wegomstandigheden in een “oogwenk”. Na het verkrijgen van al deze informatie, neemt het systeem een innovatief bionisch controlerend algoritme aan dat een adaptieve en nauwkeurige trapondersteuning reguleert die de rijder een comfortabele en aangename rijervaring biedt. Ook uw Tsinova is voorzien van dit gepatenteerde innovatieve VeloUP! ™ Smart Drive-systeem.

Go Down
Scroll
Scroll
Tsinova Ontwerp

Ontwerp

De pedelec met de beste prijs-kwalitietverhouding. Licht gewicht aluminium frame met E-keur. De complete fiets weegt slechts 14 KG, ongeveer de helft van het gewicht van de gemiddelde elektrisch ondersteunde fiets.

Scroll
tsinova

Lithium-batterij

Compact ontwerp met hetzelfde type lithiumbatterij van Panasonic als Tesla in haar auto’s toepast, uitgerust met een geavanceerd batterijbeheersysteem (BMS), samen  ontwikkeld met Panasonic. Veilig en gecontroleerd reizen.

Tsinova Batterij

Scroll
Tsinova Riem

Een riem

Vergeleken met de algemeen toegepaste ketting is er geen vieze olie en is het systeem schoon en stil. De aandrijfriem heeft een extreem lange levensduur en is onderhoudsvrij.

Scroll
Tsinova

Verlichting

Stijlvol ontwerp, geïntegreerd in het frame. Met waterdichte USB-connector.

Tsinova Voorlicht

Scroll
Tsinova VeloUP

VeloUp!

Gepatenteerd Smart Drive System. Het autonoom elektrisch ondersteuningssysteem werkt met 4 sectoren: de sensoren, de accu, de motor en de elektronische regeleenheid.

Scroll
Tsinova

Stuurbediening

Overzichtelijk, goed af te lezen en eenvoudig te bedienen. Het grote LCD scherm met achtergrondverlichting is zeer helder, zelfs ’s nachts.

Tsinova Stuurbediening

Scroll
Tsinova Sensor

Sensor

De High-Tech sensor registreert koppel, cadans en snelheid, zonder kwetsbare bewegende onderdelen.

Scroll
Tsinova

Totaal-oplossing

In vergelijking met de huidige mainstream is het geïntegreerde elektrische systeem vooruitstrevend, met een exclusieve uitstraling in een eenvoudige efficiënte constructie.

Tsinova Totaaloplossing

Met deze door TSINOVA ontworpen App maakt u draadloos verbinding met uw TSINOVA e-bike. Met deze App kunt u alle functies beheren zodat elke rit met uw TSINOVA zo verloopt als u dat wilt.

Lees Meer